Любовен хороскоп за 2014 година (2 част)

Какво ви очаква в любовта през 2014 година? Благоприятен ли е периодът за започване на нова връзка и как ще се развият отношенията ви с партньора? Вижте любовния си хороскоп за следващата година ТУК>

 

Везни

2014 е годината на трансформациите за Везните. Ще се познаете като притежател на много качества, които не сте подозирали, че притежавате,а това несъмнено ще се отрази на връзката ви. Конфликти и напрежение с любимия човек ще има още в началото на периода. Ако държите на връзката си, не позволявайте щастието да ви се изплъзне. Бъдете премерени в изказванията си и склонни към компромиси.

Необвързаните имат шанс да срещнат нов  човек в живота си. За да успеете да го задържите, не бива да позволявате на странични хора да се месят в отношенията ви. Любовна съвместимост с Близнаци, Водолей и Телец.

 

Скорпион

Година, изпълнена с много положителни емоции в любовен план ще бъде 2014 за Скорпионите. Отношенията ви с партньора са стабилни. Единственото, от което трябва да се страхувате е ревността, която на моменти толкова ще замъглява съзнанието ви, че ще породи сериозни конфликти с любимия човек. Успеете ли да овладеете тази емоция, ще се радвате на хармонична връзка. Средата на годината е подходящ период за сключване на брак.

Необвързаните Скорпиони ще скачат от връзка във връзка. Любовна съвместимост с, Козирог, Риби и Рак.

 

Стрелец

Ако искате да запазите настоящата си връзка, ще трябва да положите много усилия. Ще бъдете доста емоционални и трудно ще скривате чувствата си. Безпокойство, негодувание и неприятна изненада могат да ви отдалечат от партньора. Ваши близки ще се опитат да ви помогнат да скрепите отношенията си. Ако успеете да простите, не натяквайте стари грешки.

Бурни емоции и нови авантюри очакват самотните Стрелци през 2014. Бъдете внимателни преди да се впуснете в нова връзка. Подходящи партньори са Овен, Лъв, Водолей и Везни

 

Козирог

Какво искам от живота? Това е въпросът, на който през цялата 2014 Козирозите ще търсят отговор. Това е времето, в което ще погледнете на връзката си с други очи и ще осъзнаете много от грешките си. Освен сериозни разговори с половинката, ви очакват и много красиви моменти заедно. Отделете повече време за почивки и съвместни дейности.

Необвързаните Козирози ще се радват на нови срещи и запознанства. Ще вземете доста емоционални решения. Подходящи партньори за започване на нова връзка са Телец, Скорпион или Дева.

 

Водолей

През следващите 12 месеца ще имате повече сили, креативност и самоувереност, което ще окаже благоприятно въздействие върху връзката ви. Ще имате доста напрегнати моменти с любимия човек, ще ви се наложи да взимате доста решения,но ако сте решили да продължите живота си с този човек, няма да ги възприемате като драма.

Необвързаните могат да очакват бурни емоции и нови запознанства след месец април. Близнаци, Овен, Лъв и Скорпион са зодиакалните знаци, които могат да ви накарат да летите в облаците от любов. При някои от вас нещата ще се развиват светкавично и е възможно да встъпите в брак само месеци след началото на връзката.

 

Риби

2014 е годината на равносметката за представителите на зодия Риби. Проблеми с партньора ви очакват още през първите месеци на новата година. Успеете ли да овладеете ситуацията, кризата ще премине бързо и ще се радвате на много любов. Бъдете искрени и се опитайте да решите проблемите заедно. В противен случай,пукнатината помежду ви ще стане по-голяма и е възможно дори да се стигне до раздяла.

Необвързаните ще срещнат нов човек. Не се впускайте в сериозна връзка, поне докато не се уверите, че чувствата му са искрени. Подходящи партньори – Телец, Рак, Козирог и Скорпион.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

Още хороскопи за 2014 – ТУК>>>

 

Харесайте ни във Facebook, за да получавате всичките ни хороскопи.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.