Лияна

След VIP Brother: Лияна и Мариан консумирали връзката си?!

Лияна и Мариан Кюпранов

Часове след като излязоха от къщата на VIP Brother Лияна и Мариан Кюрпанов се отдадоха един на друг. Според клюките, двамата са прекарали нощта заедно в хотела, който бил нает от продуцентите.

Измама във VIP Brother! Още двама финалисти с платен вот!?

Още двама финалисти на VIP Brother уличени в платен вот

След полуфиналите нищо не е същото! Така с няколко думи можем да обобщим ситуацията във VIP Brother 2013. Часове след като лъсна измамата с вота за Ваня Червенкова, бизнесдамата се отказа от победата и помоли поддръжниците й да подкрепят Станка Златева. Наред с тяхната подкрепа обаче шампионката ще разчита и на десетки СИМ карти, които вече са раздадени с единствената цел златното момиче да се окичи с титлата „Любимата звезда на България”.

Русата Златка и Лияна се хванаха за гушите във VIP Brother

Русата Златка и Лияна се хванаха за гушите

Дни преди финала на VIP Brother напрежението расте. Освен скандала, който се развихри около вота за Ваня Червенкова, съквартирантите са в очакване и на друга война в къщата. На „ринга” официално се качиха две от най-красивите жени в шоуто – Лияна и Златка Райкова, а причината е Георги Валентинов.

Ново 20! Павел Чернев купува победата на Лияна във VIP Brother

Павел Чернев подарява победата на Лияна във VIP Brother

Дни преди финала на VIP Brother 2013 спекулациите около името на победителя растат с всеки изминал ден. Последната клюка, която обикаля светските среди гласи, че победител ще бъде фолк певицата Лияна.

Лияна струвала на Махмуд 1 милион лева

Лияна струвала на Махмуд 1 милион лева

„При всички случаи Лияна е струвала на Махмуд поне един  милион лева, ако не и отгоре”. Това обявиха близки до фолк певицата, разкривайки, че бащата на Дениз, който Лияна представи във VIP Brother като истински тиранин, е най-щедрият мъж в живота на брадърката.

Страници