красота

Бъдете в кондиция! Погрижете се за кожата си сега!

Сияйна и млада кожа - лесно е

Сияйна, млада и здрава кожа –мечтата на всяка жена! Дами, признайте си по колко пари пръскате ежемесечно за разкрасителни процедури. Е, имаме добра новина – вече можете да постигнете всичко това у дома, при това на съвсем достъпна цена!

„Красивият" урок на най-грозната жена в света (ВИДЕО)

Най-грозната жена в света Лизи Веласкес

Тя е само на 24 години. Тежи шокиращите 26 килограма и още от ранна детска възраст се сблъсква с жестокост, злоба и подигравки. Тя е Лизи Веласкес – мъжкото момиче, което бива заклеймено като „най-грозната жена в света”.

Андреа се изправя срещу годеницата на Кличко! (СНИМКИ)

Фолк певицата Андреа ще се изправи срещу годеницата на Кличко Хейдън Пенетиър. Двете дами ще мерят чар и красота на 5 октомври в Москава, където един срещу друг ще се изправят Владимир Кличко и Александър Поветкин.

Вижте Лили Иванова отблизо! (СНИМКИ)

Примата на българската естрада Лили Иванова загуби битката със старостта. Нито пластичните операции, нито скъпата козметика са в състояние да заличат следите на времето.

Избраха "Мис Facebook" (СНИМКИ)

„Попитаха ме чрез имейл, дали искам да участвам в конкурса. Не мога да повярвам, че от толкова красиви жени са избрали мен”. Така 26-годишната Соня коментира спечелването на конкурса за най-красива жена във Facebook.

Страници