Китайски хороскоп 2018 -Тигър

Характерни за Тигъра са две думи - власт и сила. Всичко при него е силно - волята му е силна, амбицията му е силна. Тигърът е тигър - вечно нащрек, винаги в действие, без минута покой. Тигърът кипи от енергия и с огромна вяра се залавя с всичко. Невероятно съчетание от физическа издръжливост и жизненост с неуморен ум,който търси новото и необичайното. Тигри, преди да направите каквото и да е пребройте до 10. Това ще ви е много трудно, но ако успеете да го направите, вие наистина ще имате успех. Всеки не- успех съкрушава Тигъра. Нужно му е много време, за да го преодолее.

Въпреки че създава впечатление на вятърничав тип, Тигърът е много честен и прям. Това го прави непокорен и той е способен да вдигне скандал, за да отстои мнението си. Такъв човек в офиса ви ще предизвиква само напрежение, но и не би допуснал нито едно мошеничество, лъжа или измама. Огромният заряд от енергия издига Тигъра на върха в йерархията. Тигърът е прахосник. През широките му пръсти изтичат многото спечелени пари. Често те са похарчени неправомерно и безразсъдно, но понякога само така изглежда. Често Тигърът харчи парите си за добрия си имидж. Той е суетен и за него е много важно какво ще кажат другите. Обожава похвалите.

Жената Тигър е красива дама, приятен компаньон, защото е енергична и много умна. Успява да бъде всеотдайна майка, да се грижи себе си и за дома си. Неповторимата й жизненост я прави център на компанията. Мъже, не забравяйте, че жената Тигър много държи на независимостта си. Дайте й свобода и тя няма да ви разочарова! Но на него често му върви, на никого така не му върви в живота, както на Тигъра.

За азиатците знакът на Тигъра е добър знак. Той представлява огромна власт на земята и е символ за защита на човешкия живот. Тигърът в дома намалява риска от трите най-големи опасности - крадци, огън и зли духове. Тигърът може да изживее живота си с честния Кон, с Дракон, който внася в партньорство- то им сила и умереност или с Куче, с което може да мине през радост и мъка, защитавайки общите идеали. Трябва да избягва Змията, която е твърде мъдра за него и Маймуната, която пък е твърде хитра. И в дело- вата сфера, и в любовта Маймуната е много опитна и измамвайки Тигъра, може да му донесе само вреда. Също следва да се изключи и Вола, той е по-силен от Тигъра и ще продължава да го атакува до тогава, докато не го унищожи. Ако Тигърът и Волът се окажат под един покрив, на Тигъра ще му се наложи да избяга. Котката никога няма да свикне с Тигъра, живеейки заедно.

 

Прочетете още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.