Китайски хороскоп 2018 - Плъх

Не се изненадвайте, ако запитате душата на компанията, най-обаятелната и притегателна личност, кога е роден и той се окаже Плъх. Към богатото му въображение добавете и неговото неуморно усърдие и вие ще сте сигурни, че имате на своя страна един идеален работник. Възложете му работа, свързана с управлението на хора и той няма да ви подведе. В кризисни моменти на преден план изпъква силно развитото му чувство за самосъхранение и в такива случаи потърсете от него съвет.

Плъхът обича парите и материалното благополучие е на първо място в живота му. Ще му доставите огромно удоволствие, ако му подарите вещ, която би внесла лукс в бита му. Това би го направило щастлив, защото страстта му към парите граничи със стиснатост. За него е особено приятно да затрупва половинката си и децата си с подаръци и да им създава лукс и разкош. Животът му е подчинен на една цел - парите.

Плъхът се радва на дълъг и разнообразен живот. С много хора около себе си, с много радост и празненства. Той е грижовен и любящ родител, предан съпруг или съпруга и грижовен към родителите си. Често Плъха има многобройно семейство. Домът, в който домакинята е плъх, е подреден с много вкус и с врати широко отворени за приятелите. Идеалната домакиня ще ги изненада с кулинарните си способности. И все пак, ако някой Плъх ви ядоса и вие искате да го накажете, най-лесно ще постигне- те отмъщението си като го оставите сам! Не прекалявайте, обаче, защото това може да го доведе до тежка депресия.

От гледната точка на романтичните отношения за Плъха е благоприятна любовта с Дракон, който ще внесе в техните отношения своята сила и увереност, а на свой ред ще спечели от критиката на Плъха. Добър партньор за Плъха също е Волът. С него Плъхът се чувства в безопасност и получава поддръжката, от която се нуждае. Мъжкият Плъх губи главата си, влюбвайки се в Маймуна, а тя намира това за забавно. Плъхът трябва да избягва Коня. Егоистичният и независим Кон няма да понесе стремежите на Плъха да извлече от него полза. Освен това истинска катастрофа за Плъха е бра- кът с Огнен Кон. За щастие годината на Огнения Кон е само веднъж на 60 години. По напълно понятна причина Плъхът трябва да избягва родените под знака на Заека. Плъхът ще има щастливо детство и безгрижно юношество. Втората част от живота му може да бъде бурен и безпокоен. В неудачна сделка той може да загуби всичките си пари или може да пострада заради нещастна любов. Третата част от живота му ще бъде спокойна, а старостта дотолкова мирна, доколкото той пожелае.

 

Прочетете още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.