Китайски хороскоп 2018 - Петел

Общителен, галантен и обаятелен, Петелът е приятна компания и желан събеседник. Той се впуска в спорове с удоволствие и благодарение на високия си интелект се справя чудесно. Лошото, обаче е, че от него не можете да очаквате тактичност. Той ще ви каже истината в очите, колкото и да ви заболи. Петелът се грижи добре за парите си. Пестелив е и ги влага в особено перспективни начинания. Не чакайте Петелът да ви заведе на скъп ресторант или да ви направи скъп подарък. Хладнокръвно и премислено, той ще спести тези пари и ще ги отдели за бъдещето, защото е стъпил здраво с двата крака на земята и знае много добре, че животът не е само възход нагоре, а идват и кризисни моменти, когато тези пари ще го спасят. Колкото и добре да печели Петелът, той винаги ще има пари настрана. Затова неговото семейство може да бъде спокойно за бъдещето. Успехът е плод на неговия труд и пресметливия му ум.

Той е много амбициозен, но това е подчинено на реалността. Преценил е какво може да очаква и никога не допуска да бъде разочарован. Той е педант в работата и всичко върши стриктно. Понеже съзнава много добре, че при него всичко е изрядно, той не понася критиките. Цени реда до дребнавост, което може да ви подразни, но той е изключително честен човек.

Петелът много обича да е център на внимание. Всяка похвала му дава сила за ново начинание. Той е винаги много добре облечен и много елегантен. С лекота контактува с хората. Славата е неговата слабост. Непрекъснато се стреми към нея.

Жената Петел се занимава с много и разнообразни дейности. Много работоспособна е. Не може да прецени кога какво да каже и често истината, която изрича я противопоставя на хората. Тези, които държат на приятелството й не биха се обидили от това, а трябва да се замислят. Тя е делова жена, но това не й пречи да създаде голямо и щастливо семейство. Петелът би успял много повече ако се научи да премълчава някои неща.

 Петелът ще е щастлив с Вол, който е семеен и консервативен. Със Змията ще принесе своята мъдрост, но на нея ще й се наложи да не блести толкова ярко, иначе Петелът може да обърне внимание на това и да я унищожи. С Дракона, Петелът ще е напълно задоволен и заедно ще блестят един до друг, особено ако Петелът е жена. Заекът в качеството си на партньор трябва да бъде изключен. И за минута няма да може да се примири с хвалбите на Петела и за секунда няма да му се доверява.

 

Прочетете още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.