Китайски хороскоп 2018 - Маймуна

Жизнерадостната и енергична Маймуна води много интересен и разнообразен живот. Тя никога не се застоява на едно място. Ако се интересувате от клюка за някого, попитайте Маймуната. Маймуната има богато въображение и услужлив ум. Можете да й поискате съвет и тя няма да ви подведе. Но внимавайте - не навлизайте в нейна територия. Отмъстителната Маймуна ще ви унищожи!

Маймуната може да бъде много нечестна. С невероятната си хитрост, тя осъществява лесна печалба. Ловък измамник е. Понеже е чаровна и обаятелна, както ви гледа, така ви мами. Няма да усетите кога ви е излъгала. Със своите заложби, Маймуната печели добри пари, но харчи без да мисли. Не се стряскайте, ако откриете в погледа й пламъчето на злата завист. Просто вие имате нещо по- хубаво от нея. Своя интелект Маймуната използва в бизнеса си много успешно, но е много непостоянна. Ако й доскучае, тя зарязва всичко, колкото и много да е свършено до тук, и се залавя с друго.

Човекът до Маймуната трябва да я направлява с твърда ръка, за да й позволи да разгърне талантите и способностите си изцяло. Не бива обаче да я ограничава, защото това ще я отчае и тя ще се откаже от всичко.

Жената Маймуна е умна, наблюдателна и прозорлива. Тя е сладкодумна и винаги постига своето. Тя има широки интереси и затова е интересен събеседник. Много важни за нея са дрехите и прическата й. Винаги в добър външен вид, тя никога не занемарява семейните си задължения. Особено грижовна майка и предана съпруга. Образцова домакиня, която е способна всеки ден да ви поднася кулинарни изненади. Би била добър партньор в брака с Дракона, той ще извлече полза, а тя неговите сили. С еднакъв успех те могат да бъдат делови партньори, макар и в дъното на душата си Маймуната да смята, че тя би могла да получи и повече от тази сделка. Добре се разбира с Плъха, който привлича с външното си великолепие Маймуната и се примирява с нейното безразсъдство и ще я обича страстно цял живот даже, ако любовта е без отговор. Маймуната се присмива на Тигъра макар, че трябва да се отнася към него с уважение. Всяка връзка между тях както в бизнеса, така и в любовта е обречена на конфликти. Независимо от знака на нейния брачен партньор, вероятно, Маймуната ще има много деца.

 

Прочетете още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.