Китайски хороскоп 2018 - Куче

Ако ви интересува що за човек е някой, непременно попитайте Кучето. С един поглед само то ще прецени кой стои пред него. Много добър познавач на хората и душите им, Кучето е много вещ при избор на сътрудници и служители.

Не канете Кучето на големи и шумни празненства. Удоволствие ще му достави тиха домашна атмосфера с тесен кръг приятели и леки, спокойни разговори. Накарайте го да ви разкаже нещо и вие ще се изненадате колко увлекателен разказвач е то. Кучето е сдържано и спокойно и в критични моменти можете да му се доверите изцяло. То ще премисли трезво всичко и ще ви помогне. Не се опитвайте да измамите Кучето. Усети ли вашата неискреност, то ще се отдалечи от вас и не очаквайте прошка. Кучето никога няма да забрави раната,която сте нанесли в душата му. То е изцяло предано и иска и вие да сте такива с него.

Има ли ясна цел пред себе си, Кучето ще я преследва докато я постигне и нищо не може да го спре. Няма ли занимание, то ще се обезсърчи и отпусне и нищо не може отново да събуди интереса му. Кучето е много любвеобилно и състрадателно и би могло да бъде отличен лекар, адвокат или учител. Животът му е изцяло посветен на другите.Кучетата често изпадат в депресии. Тревожи ги нещо, но и самите те не знаят какво. Това са излишни грижи, които само затрудняват ежедневието му. Кучето е непоправим песимист и само чудо би могло да го преобрази. Кучето не обича парите. То не живее, за да трупа пари. Финикийските знаци са му нужни само дотолкова доколкото да осигури на семейство- то си добър стандарт и приятни забавления. Тежък ще е животът на партньора на Кучето, защото променливите му настроения и вечният му песимизъм са особено изнервящи. В замяна на това пък никой друг не би се чувствал по-сигyрен от човека под закрилата на Кучето.

Жената Куче е красива, мила и внимателна. Тя е щастлива, когато осигурява щастие и уют на околните. Много грижовна майка и любяща съпруга. Кучето може да бъде щастливо с Кон, който ще му позволи да се грижи за големите дела срещу определена независимост. С Тигъра животът ще се превърне в борба - те и двамата са срещу всичко останало. Обединени, те ще се борят в името на истината и справедливостта. Обстоятелствата често ще го сблъскват с Тигъра и то с готовност ще свири втора цигулка. Но само с благодушния и безметежен Заек, Кучето ще има добър шанс за мир и покой, ако то го поиска. Драконът е прекалено горд, за да приеме язвителните забележки на Кучето и неговия критичен подход. А що се касае до Козата и Куче- то - това са най-непонасящите се хора. То няма време да се вслушва в жалбите й и я смята за егоистична и користна.

 

Прочетете още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.