Китайски хороскоп 2018 - Коза

Трудно ще разберете Козата. Тя ту иска да се изяви, ту се страхува от това. Ту се смята за непризната, ту не иска да се появи пред публика. Тя е човек на изкуството. Никога не се опитвайте да вкарате Козата в някакви общоприети рамки и граници. Това ще я погуби. Козата има свой поглед върху нещата и винаги има свое решение.

 Въпреки своята своенравност Козата не може да се изявява индивидуално. Тя може да разгърне способностите само в екип. Козата обича спокойствието, мира и бавното развитие на нещата. Не я пришпорвайте. Колебанието и страха й са основните характеристики за Козата. Това не важи за случаите, когато е засегнато личното й самолюбие. Тогава Козата става дръзка и се защитава непоколебимо.

Кротката и нежна Коза е много приятна за компания, тя е изключително забавен събеседник с артистичните си заложби. Козата е най-щастлива, когато се занимава с изкуство. Музика или литература, театър или висша мода, Козата е признат талант и навсякъде се изявява. Не забравяйте - Козата се страхува от самотата, на сцената или в живота, ако не искате да се провали, не я оставяйте сама! Козата не е практик. Парите си пилее буквално за глупости и никога не проявява финансов нюх и спестовност. Никога не би се замислила за бъдещето си, а живее и харчи тук и сега. Козата е романтична натура. Липсата на ред й създава уют.

Романтична и влюбчива натура, Козата цял живот изживява любовни авантюри. Партньорите на Козата трябва да помнят, че тя е лесно ранима и много чувствителна. Пазете я от суровия живот!

Ако се обвърже в брак със Заек, Глиган или Кон, всичко ще е наред. По различни причини всички те могат да осигурят на Козата любов и комфорт. Заекът ще забавлява капризната Коза, до определен момент тя ще търпи и спокойно ще живее с Глигана, а егоистът Кон просто няма да я забелязва. Нито един друг знак няма да може дълго да изтърпи Козата, особено Волът. Ако Волът внася в своето семейство комфорт и безопасност, той изисква много в замяна, а Козата може да му предложи само себе си. В отношенията на Козата с Кучето, то както в любовта, така и в работата те са обречени на провал. Два песимиста един до друг постоянно ще изпитват взаимна неудовлетвореност.

 

Прочетете още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.