Китайски хороскоп 2018 - Змия

Няма по-красиво и мъдро, по- прелестно и разсъдливо създание от Змията. Змията мрази шума и нервните напрежения, сдържана е и това се пренася в дома й. Щастливи са, които живеят заедно със Змия. Не давайте съвет на Змията. Тя няма да ви нарани и обиди, но и никога не би послушала съвета ви.

Тя оценява високо интелекта си и изцяло му се доверява. Змията рядко греши. Нейната воля и упоритост често я извеждат на върха, но провали ли се, тя го изживява тежко. Вие няма да разберете душевните й терзания. Всяка своя мъка и страдание тя прикрива с финото си чувство за хумор, но всъщност изживява нещата много дълбоко и трудно. Змията не умее да губи. Дори и най-малката несполука й носи страдание.

 Въпреки енергията и силата си, след голямо напрежение Змията винаги си дава отпуск. Тя има нужда от това и си го осигурява, независимо дали сега е най-подходящият момент. Тя се абстрахира от всичко и отново събира сили за следващото предизвикателство. Змията обича да има много пари. Въпреки, че дава вид на прахосник, тя трезво пресмята всеки свой разход. За нея е огромно удоволствие да затрупа близките и приятелите си с много подаръци. Усетът й към красивото не би й позволил да ви подари нещо пошло. Подаръците, получени от Змия са винаги скъпи и изискани. Запомнете - няма по-голям комарджия от Змията! Комарът е единственото нещо, което би провалило щастливият й и богат живот. Тя му се отдава изцяло и бързо би загубила парите си.

Змията е злопаметна. Ще се изненадате като разберете, че тя помни някоя дреболия отпреди 20 години, която я е обидила. Змията не прощава. Веднъж загубено доверието й не би могло да се спечели отново. Жената Змия е красива жена. Вроденият й финес я прави да изглежда изискана, а отличният й вкус в облеклото я прави бижу за всяко светско парти. Тя ще е щастлива с Вол, който ще й позволи да управлява, при условие, че в семейството Волът ще е главата, тази роля Змията лесно ще му отстъпи. Борбата между Змията и Петела в семейството, в деловите отношения или в приятелството, ще послужи за взаимното отстраняване на недостатъците им. Бедният Глиган само може да съжалява, ако попадне в обятията на Змията. Змията не трябва да има вземане- даване с Тигъра, който може напълно да я унищожи.

 

Прочетете още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.