Китайски хороскоп 2018 - Заек

Ако в луксозно заведение видите личност с елегантно облекло, изящни маниери, кротък и спокоен нрав, с широки познания в различни области..., то вие сте срещнали Заек. Заекът обожава лукса, спокойствието и мира. Остроумен и интелигентен, с много силна памет, Заекът учи всичко с лекота. Това го прави отличен работник. Използвайте го в своя бизнес като му доверите финансите си. Заекът мрази препирни и скандали и е готов на компромиси, за да запази добрите отношения.

Напрегнатите и припрени ситуации го изтощават и изнервят. Не го карайте да взима прибързани решения! Оптималният вариант за него е стабилност. Той мрази да плува срещу течението. Благодарение на своята последователност Заекът почти винаги успява да се реализира в професията си. Всеки бизнесмен би искал да го има за свой партньор и помощник, заради неговата честност и лоялност.

Когато Заекът говори с хората, той ги омайва, той ги печели на своя страна със завидна лекота. Жената Заек полага всички грижи, за да направи дома си привлекателен и шикозен. В него тя посреща своите подбрани гости, които забавлява с лекота.

Въпреки това рядко ще срещнете жена Заек, която да е домакиня. Те са интелигентни и амбициозни бизнес-дами, които полагат много грижи за външния си вид. Около тях винаги има много ухажори. Жената Заек обича флиртове и е доста разглезена. Внимавайте - най-много от всичко Заекът мрази да го критикуват! Ако държите на него не му показвайте лошите му страни. Те го приемат като лична обида и се разстройват.

В дългия живот на Заека ръка за ръка вървят успехът, късметът и щастието. Те могат да живеят с Коза, от чийто артистизъм и вкус се възхищават. Те сами ще следят материалната страна на отношенията им, а капризните Кози малко ги интересува това. Подхожда им добре честното Куче и Глигана, а Петелът ги изкарва извън себе си със своето празнословие и самохвалство. С Плъха им се препоръчва да не влизат в контакт. Отношенията им с Тигрите и любовните, и в работата винаги ще са напрегнати, тъй като са от един род. Заекът знае всички номера на Тигъра, затова не желае да му се подчинява и с помощта на уловките си, се измъква от играта. Всичките три фази от живота на Заека могат да минат спокойно, при условие, че се държи по-далече от изключителни ситуации, драматични поврати, непреодолими препятствия. Войни, революции и природни катастрофи не са за него, той не е създадена за приключения.

 

Прочетете още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.