Китайски хороскоп 2018 - Дракон

Късмет и успех съпровождат Дракона в житейския му път. Дългият му живот е низ от красиви и щастливи мигове. Енергичен и интелигентен, той много добре осъзнава тези си качества и знае собствената си цена. Най-често ще видите Дракона заобиколен от много хора. Той е център на вниманието с огромното си и свежо чувство за хумор, с обаятелната си външност и будния си ум. Точно заради тези си качества той не би допуснал до себе си хора с ограничени умствени способности.

Прямотата е негово качество и негов недостатък. Той не умее да премълчава истината и реагира остро на пошлостта и лъжата. Драконът може да се вбеси и избухне от най-малката нередност. Той е прецизен и изисква това от другите. Драконът знае какви способности има. Оценява се, при това доста високо. Той е вечният победител. Неговата силна воля му помага да преодолее всяко препятствие по пътя си.

Драконът не търпи мнението на други хора. Той е независим и се страхува да се обвърже. Ако не се ожени на млади години, рискува да остане сам в живота. Жената Дракон е стриктна и разумна. Нито една работа не може да я уплаши. Би направила всичко, за да постигне целите си. Дребнавостите на ежедневието й действат като окови и я затормозяват. Обича свободата и мрази ограниченията. Тя е своенравна и невъздържана. Драконът е знакът на късмета. Това е знакът на великата небесна сила и благотворното астрологично влияние. Той символизира живота и радостта.

Знакът на Дракона носи четирите източни благословии, богатство, добродетел, хармония и дълъг живот. Ако се реши обаче на брак, то добър избор ще е Плъх, сърдечен той ще приеме от Дракона всичко, даже неговото безразличие. На свой ред Драконът само ще спечели от критичния ум и вкуса към парите на Плъха. Почти същото може да се каже за Змията, нейното чувство за хумор ще сдържа гордостта на Дракона. Нещо повече, мъжът Дракон винаги ще се гордее със своята жена Змия. Добре ще се погажда с Петела, който опирайки се на успехите на Дракона, сам ще се добере до такива. Най-подходящата половинка може да стане Маймуната, както в работа- та, така и в любовта. Всеки един от тях се нуждае от другия. Маймуната от силата на Дракона, а той от нейната хитрина. Но за това знае само Маймуната. Трябва да се помни, че от всички знаци само Маймуната може да го преметне. Отношенията на Дракона с Тигъра едва ли могат да се нарекат спокойни. Драконът трябва да страни от Кучетата, които никога няма да му повярват.

 

Прочетете още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.