Китайски хороскоп 2018 - Глиган

Глиганът е добродушен, ведър и щедър. Той е мил и внимателен към всички, обича честността и мира. Най-много би го потиснала една кавга или спор. Глиганът мрази лъжата и вярва в реда и честността. Въпреки това, Глиганът е готов да прости на всеки, който го е измамил. Отмъщението и злобата са му непознати. Глиганът е много стриктен и на него може да се разчита във всеки момент. Той е честен и неподкупен. За Глигана е удоволствие, когато има възможност да помогне на другите. Така той има много приятели около себе си и дните и вечерите му са приятни и весели.

Той весели гостите си с неизчерпаемото си чувство за хумор и всички го търсят за компания. Много обаятелен разказвач е и добър артист. Естествено е около един щедър, добросърдечен и отзивчив човек да има много "хиени", които ловко биха могли да подлъжат наивния Глиган. Колкото и да предупреждавате Глигана, той няма да ви послуша. Единствено, когато се опари от ловките измамници, той си взима поука и вече не позволява да го манипулират така лесно.

Глиганите се реализират много успешно и са хора с голямо богатство. Тях неуспехът не може да ги уплаши, а напротив, амбицира ги и те мобилизират всичките си сили, за да се впуснат наново в преследването на целите си. За това му помага упоритостта му, която граничи с инат. След едно такова напрегнато и усърдно ежедневие Глиганът не се отпуска в мекия диван пред телевизора, а е царят на забавленията. Негови са всички луксозни хотели и барове. Глиганът се разтоварва като лудешки се весели. Той обича лукса и си го осигурява. Нали затова е трудният му ден - за да бъдат нощите му шеметни и бурни. Глиганът би се чувствал добре и в по-малки и тихи компании, стига да не е скучно.

Домът му е пълен с новостите в техниката и антиките в изкуството. Луксът се крие във всяко кътче на къщата му. Глиганът е неуморен любовник. Мъж или жена, Глиганът има доста бурен предбрачен живот. Но създаде ли семейство, той е верен и предан. Жената Глиган е добра домакиня и всеотдайна майка. Децата й живеят под непрекъснатите й грижи. Домът й е спретнат и подреден. Съвет към Глиганите е да споделят живота си с родените под знака на Козата, Те никога няма да се сърдят един на друг. Трябва да се държат по-далече от Змията, тя ще направи от тях роб много бързо.

 

Прочетете още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.