Китайски хороскоп 2018 - Вол

Най-характерно за Вола са неговите упоритост, работоспособност и равновесие. Всяко нещо, с което се захване, той върши бавно. Веднъж набелязал целта си, никой не е в състояние да го отклони. Това го прави особено добър водач на големи групи хора. Възложете му задача и бъдете сигурни, че тя ще бъде изпълнена с цената на всичко. Не забравяйте и подобаващо да го възнаградите, за да не обърне Волът тези свои способности срещу вас.

 Волът е много затворен в себе си. Контактите му с хората се възпрепятстват и от факта, че не изразява мислите и чувствата си. Ако трябва да реши някакъв проблем, оставете го да действа сам. Той не търпи намеса на другите в делата му. Волът е спокоен и много бавен, но ядосате ли го ще се изненадате колко буен и агресивен може да бъде. Упоритостта му граничи с инат и това го кара да отстоява безсмислени каузи, дори когато той е разбрал, че не е прав. Всяко поражение го изкарва от равновесие и отчайва. Волът няма чувство за хумор и всяка проява на хитроумие го дразни. Той не обича експериментите.

Волът се чувства най-добре в дома си. Семейството му е сплотено и той следи всеки да спазва задълженията си. Животът в големия град го измъчва. Волът е много ученолюбив и в съчетание с другите си качества от него става добър тесен специалист. Ще трябва доста да почакате докато Волът се престраши да ви предложи брак, но направи ли го, вие ще имате един безпределно предан и верен партньор.

В семейството ви ще цари мир и спокойствие. Жената Вол има спокойно и щастливо семейство, тя е добра, любвеобилна и угажда във всичко на съпруга си. Волът е практичен, искрен, непретенциозен. Хората го мислят за надут, но това е, защото те не могат да разберат колко амбициозен и последователен е той.

В третата част от своя живот Волът ще изпитва огромни трудности, но ако му се отдаде да ги преодолее, старостта му ще е спокойна. Идеален или прекрасен съюз Волът може да има с Петел, на който ще предостави правото свободно да се изявява. Хармонията между тези двама консерватори ще бъде съвършена. Всичко може да бъде прекрасно и с Плъх. Опияненият Плъх ще му бъде верен до смърт. Със Змия всичко може да е добре, макар понякога тя да му изневерява, но при това е достатъчно мъдра, за да скрива своите чувства. В какъвто и да е случай, Змията никога не напуска семейството си. Както Плъха, Волът привлича и Маймуната. За успех в семейството са му необходими фантазията и въображението на Плъха, но този съюз никога няма да е траен. Той трябва да се пази от Кози, но по други причини. Капризна и вятърничава със своето непостоянство Козата може да предизвика истинска драма. При никакви условия Волът не трябва да сключва брак с Тигър. Този съюз неизбежно довежда до борба, която може да доведе само до бягство или изчезване на Тигъра, Волът като по-силен ще продължи да се бори до пълното унищожение на Тигъра.

 

Прочетете още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.