И „X Factor” нагласен! Вижте кой ще спечели!

Два дни преди финала на „X Factor” името на победителя е ясно. За огромно разочарование на зрителите, и в този риалити формат, краят е предварително режисиран.

Любимата музикална звезда на България ще бъде 16-годишният Наско от Варна, зад гърба на когото стои представителката на журито и собственичка на „Вирджиния рекърдс” Саня Армутлиева. Още в началото на формата, Саня била впечатлена от таланта, визията и най-вече годините на младия изпълнител, пише агенция „Пик”. „Наско ще бъде българският Джъстин Бийбър”, обявила Армутлиева и не скрила, че плановете й са да го привлече към музикалната си компания.

За да бъде обаче успехът му гарантиран, Наско се нуждаел от „трамплин”,а победата в “X Factor” би му свършила чудесна работа.

В същото време феновете на музикалното шоу са крайно разочаровани от последните елиминации. „Как може да изгоните таланти като Теди и Нелина, за сметка на този палячо Наско”, „Загубихте ме като зрител след изгонването на Нелина и Теди”, пишат възмутени интернет потребители.

Кой в крайна сметка ще спечели и дали подозренията за нагласения вот ще се оправдаят ще разберем в петък. Финалната битка ще бъде между Наско, Жана Бергендорф и Ана-Мария.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.