изневяра

Георги Валентинов кръшна на Златка Райкова

ММА боецът Георги Валентинов кръшна на Златка Райкова. Докато блондинката ронеше крокодилски сълзи в къщата на Big Brother All Stars 2013, спортистът съгрешил с бивше гадже, мълви клюката, която се разнася из Студентски град.

Хванати в изневяра! Рогоносец изтипоса невярната си жена в YouTube! (ВИДЕО)

Куриозно клипче, което показва хваната в изневяра жена е на път да се превърне в хит в интернет пространството. Краткото видео е публикувано в най-големия сайт за видеосподеляне YouTube  и само за няколко дни е гледано около 900 000 пъти.

Емилия кръшнала на Коко Динев с гаджето на колежка?!

Емилия кръшнала на Коко Динев с Християн Гущеров?

Нов скандал във фолк средите. Емилия е кръшнала на Коко Динев с гаджето на нейна колежка. Според клюката, певицата, която отскоро е с оранжева коса, имала вземане-даване с бизнесмена Християн Гущеров, който от няколко години дели живота си с Мария.

Нова война във фолка! Колежка открадна гаджето на Преслава?

Ивена открадна гаджето на Преслава?

Нов скандал разтресе фолк средите. Преслава и Жоро Бормата бяха замесени в любовен триъгълник, в който според клюките, главната роля е поверена на колежката на Преси Ивена.

Ново 20! Валери хванал Николета на калъп, но не с Ники Михайлов!

Валери хванал Николета на калъп, но не с Ники Михайлов!

Нова клюка разтърси хайлайф средите. От няколко дни Николета Лозанова и Валери Божинов са най-обсъжданата двойка, а слуховете около причината за развода им се разпространяват със скоростта на светлината, убеди се LifeStyleBG.com.

Страници