Дженифър Лорънс открадна гаджето на Дарина Павлова?

Дженифър Лорънс открадна гаджето на Дарина Павлова

Холивудската актриса Дженифър Лорънс открадна гаджето на вдовицата на Илия Павлов, гърми италианската преса.

Красавицата, която получи „Оскар” за най-добра женска роля в „Наръчник на оптимиста”,палувала в хотел в Рим с  колегата си и модел Джулио Берути, който официално бе гадже на Дарина Павлова, разкрива „Всеки ден”. Според изданието, интригата с 23-годишата Дженифър Лорънс била заплатена от камериерка на хотела, в който отседнала младата актриса. Докато разчиствала стаята на блондинката, чистачката открила няколко играчи за възрасти и веднага алармирала жълтата преса.

Италианските медии пък заподозряха, че във въпросната нощ компания на Дженифър е правел 30-годишният Джулио Берути. Причина за тези им подозрения стана изказване на Берути, че има нова любов – млада, руса актриса, която спечелила Оскар.

Скандалът се разразил още през декември миналата година. И макар до днес никой от засегнатите да не е коментирал темата, мнозина са убедени, че има известна доза истина в историята. Според  в.„Всеки ден”, пък малко след въпросните разкрития в италианската преса, Дарина Павлова се разделила с 20-години по-младия си любовник.

На снимката: Дженифър Лорънс и Джулио Берути

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.