Денди нападна Златка Димитрова преди Коледа!

Писателят Любомир Милчев – Денди, който бе сред участниците в Big Brother All Stars 2013 нападана по доста груб начин победителката в шоуто Златка Димитрова.

Дни след победата на Черната Златка, Денди не вярва, че хората са гласували за плеймейтката. Той е категоричен, че победата на бургазлийката е нагласена. Не познавам никой, който да е гласувал за Златка”, споделя пред „България днес” Денди и дори допълва, че няма представа как Черната Златка е спечелила формата. По думите му, алтернативите са три – или да е спала с продуцента на Big Brother, или гаджето й да е купило победата, или просто да има някаква договорка, пише Hotarena.net.

За това, че Денди не е единственият съквартирант, който не приема Златка за победител призна и самата плеймейтка. Пред Венета Райкова Димитрова обяви, че е получила поздравления само от тримата си съквартиранти Лео, Маги Желязкова и Златка Райкова. Другите просто били принудени да присъстват на финала и дори не скрили възмущението си, че именно носителката на титлата „Мис Плеймейт” е грабнала джипа.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.