Годишен хороскоп 2018 - ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Настъпващата година ще донесе много промени в живота на повечето от вас. Ще имате много нови и големи възможности за изява и реализация на професионалните си способности. Промените ще бъдат свързани и с промяна на местоживеене, смяна на службата или смяна на поста в службата. Много от вас ще имат възможност да започнат собствен бизнес, който ще потръгне много добре.

Продължителната ви борба за реализация и издигане в служебно отношение най-после ще бъде доведена до успех. Далеч след вас ще останат доскорошните ви конкуренти, с които сте вървели рамо до рамо.

Разбира се, очакват ви и доста трудности. Те ще бъдат свързани с проблеми с вашите бизнес-партньори или с колегите. Предстоят много задръжки и препятствия, с които ще трябва да се справите. Тези проблеми може реално да заплашат развитието и реализирането на собствените ви планове, но няма да успеят, защото вие ще бъдете в постоянна бойна готовност и ще имате възможност да реагирате светкавично при всяка ситуация. Проблемите са нещо неизбежно и не може да има работа или отношения без проблеми.

В тази сложна и доста натоварена за вас година ще успеете не само да задържите финансовото си положение на достигнатото ниво, но и значително да го подобрите. Сега е моментът, в който можете да помислите за осъществяването на голяма покупка, за която мечтаете отдавна.

През тази година ви предстоят и романтични изживявания по време на почивки с партньора ви. В началото ще имате доста спънки и разногласия при избиране на дестинациите, но след това прекрасното настроение  и положителните емоции ще ви накарат да забравите всички дребни неприятности.               

Може да си позволите да купувате през 2018 каквото си поискате, само не продавайте недвижимо имущество. Дали ще е земя или жилище, ще го продадете на загуба. След тази  година ще имате доста по-изгодни предложения и не си заслужава сега да сключвате толкова губеща сделка.

Здравето ви ще е отлично. Само пазете нервите си,защото ако не се контролирате, може да предизвикате сериозни конфликти с роднините си.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018 

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.