Годишен хороскоп 2018 - ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

2018 ще бъде много успешна за родените под знака на Стрелеца. Годината ще премине с много работа, но и ще върви във възходяща линия. Тенденцията на възход ще засегне и работата, и личния им живот.

В работата си ще трябва да положите усилия в две направления - едното е към усъвършенстване и подобряване на качеството на труда и това да доведе до повишаване на ефективността и резултатността, а другата линия на положени усилия ще бъде в преоценката на колегите ви. Огледайте се и преценете много добре с кого можете да работите и на кого можете да се доверите. Оставете до себе си само най-преданите и само най-изпитаните хора. Не допускайте до работата си хора, които имат възгледи, различни от вашите.  

Бъдете много внимателни, защото зад гърба ви ще се въртят интриги и вие можете да пострадате. Ще се опитат да ви подлеят вода и да ви навредят. Разчистването на сметките  със зложелателите и интригантите ще продължи до август и след това спокойно ще можете да гледате само напред, без да се тревожите, че зад  гърба ви се говори и действа срещу вас. 

Въпреки сложната ситуация в работата ви, това няма да се отрази на финансовото ви положение. Вашите дела ще си вървят с нормален ритъм и ще напредват, въпреки интригите и неприятностите. През тази година повечето от вас ще имат прекрасната възможност да разширят сферата си на действие. Любовта ви ще е здрава и устойчива. През втората половина на годината ще имате кратки служебни пътувания и тези раздели  ще засилят още повече пламъка на страстта ви. Ще имате възможност да се насладите на прекрасни и романтични мигове с любимия човек.

 Здравето ви ще е чудесно, само се пазете от травми по време на работа и не поемайте излишни рискове през първата половина на годината.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.