Годишен хороскоп 2018 - ЗОДИЯ СКОРПИОН

Тази година носи много промени за повечето от вас. Очакват ви промени в работата, в дома, в приятелския кръг. Ще направите преоценка на отношенията си с партньорите и колегите си. При тези промени и преоценки ще се наложи да прекъснете отношенията си с доста хора, но това, колкото и трудна да ви бъде раздялата, ще доведе до положителни промени и възходящо развитие на бизнеса ви. Ще имате възможност да прецените кои от колегите ви наистина милеят за вас и ви помагат от добро сърце и добри чувства към вас и кои от колегите ви търсят само изгода от контактите си с вас. Именно от тях трябва да се освободите, защото те много ви вредят. Рискувате дори те да представят вашите постижения за свои и да извлекат полза от близостта си с вас. Опитайте се да се затворите и колкото може по-малко да споделяте плановете си и работата си.

Тези промени ще се извършат най- вече в първата половина на годината. Те ще са съпроводени с доста сътресения и нарушаване ритъма на работата. Това ще доведе и до нестабилност на материалното ви състояние. Ще са ви нужни много повече усилия, докато организирате отново делата си да вървят в обичайното русло, с нормално темпо. Усилената работа в резултат на промените ще продължи чак до октомври, когато вече всичко ще се нормализира и вие ще можете да се успокоите и да стъпите на краката си. Това не означава, че ще имате възможност да си отдъхнете. Ще ви трябва още повече да работите, за да наваксате изгубеното в промени и реорганизации време.

Ще имате възможност за пълноценна почивка едва към коледните празници. Затова пък ще можете да организирате един наистина весел празник за всичките си роднини и любими хора. Отношенията с партньора ви ще останат на заден план, защото времето и мислите ви ще бъдат отдадени единствено на работата ви. За семейните сред вас, това ще е година на застой в отношенията, но не и на разрив. За несемейните ще настъпи период на преценка. Ако криете дори и най-малки съмнения за достойнствата на любимия човек, то прекратете връзката. Дори и да е болезнено за вас, трябва да знаете, че ще е за добро.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.