Годишен хороскоп 2018 - ЗОДИЯ РИБИ

За представителите на тази зодия предстои една много ползотворна година. Ще имате реален шанс да завършите успешно всичко, което сте започнали в предишната година. Заедно с това ще дойде и заслуженото признание и уважението на колегите ви. За сметка на професионалните ви успехи, ще имате проблеми в контактуването с близки и приятели. Внимавайте да не се отчуждите, защото останете ли сами и изолирани, това  ще подейства много зле на нервите  ви. Всеки един скандал може да ви  доведе до нервен срив. Пазете се и колкото и да ви е трудно, налагайте си да бъдете тактични в контактите с другите и винаги премисляйте много добре преди да реагирате остро на когото и да било.

Има реална опасност тези големи професионални успехи да ви главозамаят. В един момент можете да решите, че всичко ви е позволено и да започнете да се държите рязко с колегите и роднините си. Не допускайте това, защото ако всички се отдръпнат от вас, вие няма да има на кого да се доверите. Още  повече, че през тази година ще ви трябва помощта на много съратници и сътрудници, с които да работите. Сами не бихте могли да се справите. След първите успехи, ще трябва да привлечете към себе си всичките си колеги, за да може да ви помагат. 

Пазете се много от лъжеприятели.  След успехите ви, те ще се нароят около вас и ще се опитат да ви използват. Пазете се от хората, които могат да ви компрометират и да ви злепоставят. Материалното ви положение ще е отлично. Вашата работоспособност ще ви помогне да задържите отличното си финансово състояние. Въпреки това, не забравяйте, че всяка следваща своя крачка трябва да премисляте много добре и в никакъв случай да не предприемате рисковани ходове. Вие сте подредили  така бизнеса си, че няма нужда да експериментирате и да рискувате напразно.

 През тази година повечето от вас трябва много да внимават в отношенията си с любимия човек. Не избухвайте и не си изкарвайте яда върху партньора си.Контролирайте отрицателното си напрежение, ако искате да няма криза в отношенията ви. Говорете спокойно и споделяйте повече.

Здравето ви е отлично, стига да държите емоциите си под контрол.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.