Годишен хороскоп 2018 - ЗОДИЯ ОВЕН

За всички представители на тази зодия престои една много важна година. Тя ще бъде решаваща и в служебен, и в личен план. В работата си ще имате поставени доста трудни задачи и само от вашето изпълнение зависи дали ще можете да се поздравите с невероятния успех, който ви очаква.

Енергичните и импулсивни сред вас ще могат да се справят с лекота с поставените им задачи, но тези от зодията, които са по-лениви и по-отпуснати не бива да се носят по течението. Те трябва да се мобилизират и положат огромни усилия, за да се справят. Какъвто и характер да имате, очаква ви много работа. Тези изпитания ще бъдат през първата половина на година и през  юли месец ще можете да си дадете равносметка за извършеното. Само от вас зависи дали ще бъдете доволни или ще се ядосвате на себе си.

Съдбата ви е във ваши ръце. Изпитанията в работата ви ще са доста големи, но вие трябва да се мобилизирате, защото от вашите успехи зависи и благосъстоянието на цялото ви семейство.

Финансовото ви положение през първата половина на година ще бъде доста нестабилно. Въпреки това не бива да се отказвате и да се отпускате. Бъдете упорити в работата си и не се отказвайте. Не се опитвайте да смените работата, а се опитайте да се издигнете в досегашнната си служба. Парите ще идват при вас на приливи и отливи. Липсата на пари може да ви доведе до критично нервно състояние, затова бъдете по-пестеливи в разходите си и правете по-разумни покупки. Всичко това ще даде резултати и вие ще бъдете забелязани и наградени. Повишението ви ще е и признание за таланта ви, награда за упоритостта ви.

В резултат от вашите усилия през втората половина на година ще можете да се поздравите с големи успехи и с добро финансово състояние. Ще имате възможност да направите едно екзотично пътуване в чужбина, което ще остави у вас много прекрасни спомени и ще е свързано с много красиви преживявания. Бъдете с партньора си и не се страхувайте да признаете чувствата си. Ще ви отвърнат с нежност и взаимност и вие ще бъдете наистина много щастливи.

През тази година ваши роднини ще се нуждаят от подкрепата ви и от помощта ви. Вашият живот е изцяло отдаден на семейството и няма да ви натежи. С радост ще помогнете на всеки и ще бъдете щастливи да видите успехите на близките си, които са се справили блестящо с ваша помощ.

Пазете се от преумората, защото тя е най-големият ви враг.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА 

 

 

категории: