Годишен хороскоп 2018 - ЗОДИЯ ЛЪВ

През последните години повечето от вас имаха много големи успехи. Това, което им предстои сега, обаче, не може да се сравни с нищо друго. Пълно разкриване на творческите заложби, шеметно издигане в кариерата и в обществото.

Трябва да бъдете много внимателни, защото успехите ви ще бъдат доста крехки и лесно може да провалите всичко вие самите. Над вас и вашите успехи непрекъснато тегне сянката на завистта и нескритата  злоба у вашите конкуренти. Изградете сами своя емоционален щит и не допускайте отрицателната им енергия да ви докосне.

Всяко започнато нещо, трябва да се извежда до успешен край. Всяка подробност трябва да бъде изпипана. Не оставяйте нищо недовършено или недоизкусурено! Бъдете както винаги  стриктни и педантични. Трябва трезво да преценявате всяка ситуация и да премисляте всяка своя дума. Вашите конкуренти ще се опитат да ви отместят от заетите вече позиции, но вие : не бива да влизате в единоборство  с тях и трябва да избегнете открития конфликт, защото това би ви злепоставило. Най-добрата тактика за вас ще бъде, ако се правите, че тези хора не съществуват и вие просто не ги забелязвате.

През първата половина на годината финансовото ви положение ще се подобрява с бавни темпове. Това ще е напълно естествено и ще е резултат от  действията на конкурентите ви.Често  ще се чудите защо материалното ви състояние не съответства на шумните ви успехи и признанието. Просто се  заредете с търпение и бъдете оптимисти. Всичко ще дойде на мястото си. За свои партньори изберете онези колеги, на които можете да се доверите и които са ви най-верни. Преди всичко трябва да цените честността и да се доверявате само на предани хора. Намирането точно на този човек ще бъде вашият трамплин към успеха.

 Много неприятна изненада ще имате през втората половина на годината. В отношенията ви с партньора назрява  конфликт. Вашето голямо напрежение в работата ще ви изнерви и вие ще  реагирате доста остро на подхвърлена язвителна забележка. Сдържайте нервите си, за да не печелите врагове.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.