Годишен хороскоп 2018 - ЗОДИЯ КОЗИРОГ

За представителите на тази зодия предстои една много интересна, но и много натоварена година. Много от вас ще успеят да излязат от досегашните рамки и да постигнат много големи висоти в резултат на нестандартните  си идеи. Това ще ги сближи с доста влиятелни и високопоставени хора, които ще се превърнат в негови мощни съюзници.

Много голямо влияние на събитията в живота ви през тази година ще окажат приятелите. Старите и новите верни приятели ще ви помогнат да разширите сферата си на дейност и изява, и да заемете нови територии.

Много внимавайте, защото по пътя  ви престоят много перипетии, които ще попречат да осъществите плановете си. Най-вече внимавайте да не ви измамят Недоверявайте финансовите си дела на некомпетентни хора, защото това може да доведе до доста неприятности. Всяко ваше дело трябва да е довършено докрай и стриктно изпипано. Трябва да бъдете много внимателни в работата си. Без да се усетите може да бъдете въвлечени в център на сплетни и интриги,което ще навреди много на реномето ви. Всички тези неприятности ще бъдат рискови за вас през първата половина на годината. След месец юни вашите проблеми ще свършат и вие спокойно ще можете да работите.

Внимавайте защото има възможност ваш партньор или колега да се възползва от вашите успехи и да си ги присвои. Не се предоверявайте  на никого. Втората половина на годината ще бъде много спокойна и ползотворна за вас. Въпреки това, трябва да бъдете много внимателни с обещанията, които ви се дават. Не бъдете доверчиви. Не давайте пари назаем и не помагайте безкористно на другите, защото ще бъдете измамени. Вашите служебни ангажименти ще ангажират цялото ви време и няма да можете да обърнете достатъчно внимание на партньора си. Ще имате повече време за това едва в края на годината, когато ще имате прекрасната възможност да осъществите едно романтично пътуване, по време на което ще можете да наваксате всичко пропуснато. Отпуснете се и се насладете на мига.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.