Годишен хороскоп 2018 - ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Пред повечето от вас предстои една  доста натоварена година. Тя ще бъде преди всичко изпитание за психиката ви. Служебните ви дела са изрядни и вие бихте могли спокойно да работи те и да поддържате постигнатото си ниво. Никой, обаче няма да ви остави на спокойствие. От всички страни около вас ще има сплетни и интриги. Почти всеки разговор с колеги или бизнес-партньори е под заплахата от разрив в отношенията.

Неочакваните прояви на нервност и некоректност у другите хора около вас ще ви направят непредпазливи. Ще можете да се измъкнете от рисковите ситуации, само ако проявите гъвкавост и дипломатичност. Опитайте се да се концентрирате и да се съсредоточите единствено върху работата си, без да влизате в спорове и без да взимате участие в интригите.

Непрекъснато ще ви се иска да раздадете правосъдие и да сложите нещата по местата им, но не бива да се намесвате, защото вие ще излезете виновни за всичко. Несправедливостта ви дебне и лошото отношение на другите ви измъчва. Изградете щит около себе си и не позволявайте на човеколюбивата си душа да вземе връх над хладния разум.

В резултат на тези неприятности, може да допуснете неточност и в работата си. Проверявайте всичко по няколко пъти. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Заредете се с издръжливост до средата на август, когато тези неприятности ще започнат да отшумяват и страстите да се поохлаждат.

Финансовото ви положение ще е стабилно, но всичко отново ще зависи от вас. Ще трябва да си направите график и план за разходите, за да не се окажете в средата на годината с празни джобове. Премисляйте внимателно всяка покупка. Големи суми давайте само за неотложни разходи.

В личния ви живот всичко ще върви гладко и красиво. Въпреки това, и тук ще трябва да проявите гъвкавост и дипломатичност. Отношенията ви с роднините могат да се влошат и разправиите с тях да ви изнервят. Това ще се отрази и на отношенията ви с партньора.

Здравето ви е чудесно и няма да имате проблеми.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.