Годишен хороскоп 2018 - ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

За представителите на тази зодия, годината ще бъде доста натоварена, но и много важна в тяхното развитие. Успехите, постигнати сега, ще бъдат за вас един прекрасен старт за продължителния ви възход нагоре. През тази година ще положите основите на нови партньорски отношения в бизнеса и затова ще трябва да се държите на ниво,за да не се поставите в неиз- годна позиция. Направеното през тази година, ще бъде основа и пътеводител за много години напред.

В службата си ще имате доста недоразумения с колегите си, но не трябва да изпускате нервите си и да развързвате острия си език. Бъдете по-коректни и по-тактични. Непрекъснато проверявайте документите си и поддържайте пълен ред. Не бива да има пропуснати или отложени задачи. Вие трябва да бъдете блестящи и изрядни.

В никакъв случай не се доверявайте на колеги или приятели през тази година! За всичко ще трябва да разчитате на себе си. Не разчитайте на чуждите обещания, защото никой няма да ги спазва.

 В работата си се старайте да правите всичко сами. Има опасност ваши тайни дела да излязат наяве. Пазете се от лицемери. Те ще се стараят много да спечелят доверието ви, за да може после да го използват за своя полза и във ваша вреда. Не се доверявайте!

Повечето от вас ще имат доста главоболия с парите през първата половина на тази година. Бъдете по-пресметливи и по-разсъдливи. Не правете излишни разходи. Не  допускайте, обаче, да станете скъперници. Има неотложни харчове, които трябва да се направят, въпреки, че са свързани с много пари. През втората половина на годината вие ще събирате пари с пълни шепи и ще можете да се отпуснете. Лятната ви почивка ще бъде прекрасно забавление сприятели и роднини.

В средата на година ще се наложи да направите някои промени със себе си. Трябва да си дадете сметка, че промяната в поведението ви е задължителна. Сложете край на сприхавия и вечно сърдит човек, който сте били досега и сложете усмивка на лицето  си. С тази промяна ще започне период на възход и напредък.

Погрижете се през есента да взимате имуностимулатори,за да може да работите пълноценно през зимата. Отделяйте повече внимание и грижи за близките си.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2018

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.