Годишен хороскоп 2016 – зодия Рак

За представителите на зодия Рак, 2016 година обещава да бъде успешна по отношение на любовта, взаимоотношенията, образованието, личностното развитие, самопознанието, пътуванията и кариерата.

Звездите ще бъдат благосклонни към вашите любовни отношения. Без никакво съмнение, 2016 ще бъде важна година в живота ви. Важна, но не съвсем лесна. Плутон ще бъде във вашия знак и ще оказва значително въздействие върху отношенията. Планетата на властта почти нищо няма да остави незасегнато в този раздел на вашия живот. Следователно, може да се очаква през 2016 вашите отношения да преминат през съществени промени. Става дума за това, че взаимоотношенията между хората според вас трябва да се градят на базата на уважението и взаимното разбирателство. За съжаление, във вашето обкръжение не всички мислят по този начин.

Плутон ще оформи конфликтен аспект с Уран и Овен, който отговаря за вашата кариера, но бъдете внимателни и предпазливи, тъй като ще ви бъде трудно да съчетаете двете сфери във вашия живот – личния живот и работата. От една страна може да предизвикате недоволство сред близките си, защото изразходвате цялата си енергия за социалния успех, като пренебрегвате семейството си. От друга страна, прекалената загриженост на близките ви, за сметка на работното време, може да предизвика недоволството на началниците. Трябва да прецените и да направите избор кое е по-важно – семейството или професионалния успех.

Когато става въпрос за Уран, ключовата дума е „промени“, често не само неочаквани, но и шокиращи. През 2016 условията за кариерно израстване често ще си противоречат едно с друго. Но независимо от това, вие представители на зодия Рак, ще направите голям скок в развитието си.

Има за вас и една много добра новина. През 2016, Сатурн, планетата, която през последните две и половина години ви е донесла много трудности, пресича вашия знак. С навлизането му в знака на Скорпион от октомври 2015, вашият живот е започнал да се изпълва с нов смисъл, който вие можете да реализирате в любовта, семейството, децата, в творчеството. Вие сте много сериозен знак, когато става дума за партньорски връзки и взаимоотношения. Необходим ви е траен фундамент за изграждане на отношения, основани на доверие и уважение, но сега под влиянието на звездите ще получите надеждни и доверителни отношения. Вие не искате да губите време за моментни удоволствия или за обикновен флирт. Вие сте готови да поемете сериозни задължения и ангажименти, в замяна на една силна връзка.

Не по-малко важна новина за вас, ще бъде това, че през 2016, Юпитер ще спре във вашия знак след 12 години , през тези години, той последователно е преминал през всички други знаци от зодиака. От 26 юни ще се наслаждавате на неговото присъствие. Такова явление се случва само веднъж на 12 години, затова трябва да използвате всички възможности, които са ви подготвили звездите. Вие не само ще бъдете един от най-щастливите знаци. Вие ще бъдете изпълнени с оптимизъм, доброта, саможертвеност и с лекота ще се измъквате от всяка трудна ситуация.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ РАК

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.