Годишен хороскоп 2016 – зодия Лъв

За представителите на зодия Лъв 2016 обещава да бъде значима по отношение на семейството и дома, на паричния просперитет, на брака и отношенията с приятели. Плутон оказва мощно влияние върху вашето здраве и самочувствие. 2016 е подходяща за възстановяване от стари заболявания и укрепване на имунната система.

Възможно е вече да сте привикнали към рутината в работата, разногласията с началството, липсата на общ език с колегите на работното място. През новата година подобни негативни аспекти в трудовата дейност може да продължат, поради конфликта на Уран с Плутон. Поради това би било добре да бъдете малко по-сдържани, по-отворени за диалог и да се опитате да приемете други убеждения , идеи, концепции и възгледи, различни от вашите. Това ще помогне за предотвратяване на спорове и разногласия.

 

Уран в Овен ще ви надари с ентусиазъм по отношение на пътуванията. В годината на Маймуната ще искате да развивате своя интелектуален потенциал, ще бъдете привлечени от пътувания, от желанието и стремежа да опознаете други култури. В търсенето на нови приключения, не забравяйте за ежедневните си задължения.

През 2016 Лъвовете ги очакват промени във финансово отношение. Новата година е приготвила за вас парични печалби, макар не толкова като резултат от индивидуална работа, отколкото посредством съвместно имущество и чрез други дейности със съвместна собственост. Под влиянието на Нептун не може да се каже, че всичко е много ясно, тъй като той ту ще напълни джобовете ви, ту ще създаде впечатлението, че парите се изплъзват между пръстите ви. И двете ситуации може да се случат едновременно, но независимо от това може да извлечете изгода, ако обърнете внимание на бюджета и повишите контрола над разходите си.

През 2016 Сатурн ще бъде в зоната на семейството. Семейството и домът ще са много важни за вас. В отношенията с близките си хора ще поемете много ангажименти и задължения, които ще отнемат голяма част от времето ви. Време е да започнете да изграждате солидни основи за личния си живот, да поемете отговорност за другите, да се научите навреме да предоставяте помощ на близките си.

За Лъвовете през 2016 ще бъде важно навременното изплащане на дълговете и изпълнението на договорните задължения. От 22 юли до 9 септември – възможност за увеличаване на доходите.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ ЛЪВ

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.