Годишен хороскоп 2016 – зодия Водолей

2016 година обещава да стане важен период в професионалната дейност на зодия Водолей. Голям пробив ще направят много от представителите на тази зодия в кариерата, особено през втората половина на годината. Юпитер, със своите благоприятни тенденции, ще влезе в знака на Рак в зоната на работата и службата на вашата астрограма. Под това влияние ще усещате късмет и защита на работното място. Ще порасне вашият ентусиазъм и оптимизъм. Това ще ви помогне да придобиете смелост и да поемете повече задачи. Ако търсите работа, изпращайте вашите CV-та след 26 юни 2016 г., тъй като това е най-доброто време от гледна точка на професионалната реализация и перспективи. Опитайте се да направите най-важните неща през втората половина на годината.

Благодарение на прехода на Юпитер, това е благоприятно време за реализиране на отдавна планирани идеи. Тази положителна тенденция ще продължи до средата на 2017 година. В бъдеще подобна възможност ще ви се отвори чак след 12 години.

Освен това, от края на 2015 година Сатурн продължава да оказва благоприятно влияние на вашата кариера. През следващите две години ще имате шанса да бъдете там, където искате. Сатурн ще ви помогне да бъдете по-зрели, сериозни и отговорни към професионалното си развитие. Може би отплатата ще бъде бърза, но без съмнение, вашите действия ще донесат щедри плодове във времето.

Нептун все още се намира във финансовата област и ще донесе дълготраен ефект по отношение на вашите лични ресурси. Пазете се от работа и бизнес, който искате да започнете, тъй като има риск от измама и празни обещания. Най-добре ще бъде да се консултирате с експерти, а не да приемете „обосновано“ мнение от непознат или заинтересовано лице.

През 2016 година, вашето съзнание ще активизира забравени събития и стари спомени. В годината на Маймуната ще започнете да осъзнавате, че хората много често не са такива, каквито изглеждат. Под влиянието на преминаването на Плутон през 12-ти Дом, ще можете да освободите място за нови неща, забравяйки старото, което има разрушително влияние върху вашия живот. 2016 – това е време, когато лесно ще можете да се откажете от вредните си навици и да се замислите сериозно за здравето си.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.