Годишен хороскоп 2016 – зодия Везни

Ако 2015 сте започнали с присъствието на Сатурн във вашия знак, то през 2016 година най-накрая ще се отървете от изпитанията и предизвикателствата, пред които сте били изправени заради тази планета в последните две и половина години.

Влиянието на Сатурн във вашия знак съвсем не е било само промяна, но вие сте се научили да поемате отговорност, за да растете, да се развивате и уверено да вървите напред. Околните през 2016 ще започнат да се отнасят към вас по-сериозно. В продължение на няколко години все още ще берете плодовете на изпитанията, на които сте били подложени под влиянието на Сатурн. Маймуната – знакът на 2016 година, ще ви помогне да разкриете лидерските си и организационни качества.

През 2016 Сатурн ще влезе в знака на Скорпион, което ще окаже влияние върху вашия Дом на доходите. През новата година Везните ще трябва да доказват своята мъдрост, реализъм и сериозност по отношение на парите. Опитайте се да бъдете по-рационални при разпределянето на доходите. Присъствието тук на Сатурн през следващите две години може да сочи за определени ограничения и бариери от гледна точка на материалните ползи и имуществени придобивки. През 2016 ще се научите да бъдете по-организирани, по-дисциплинирани, реалистични, зрели и отговорни по отношение на финансите. През втората половина на новата година всички пречки ще изчезнат и вие ще можете да се наслаждавате на положителните промени: стабилност и финансова сигурност.

От 26 юни 2016 г. пред вас ще се открият огромни възможности за кариерно развитие и професионална реализация. Прекрасно време за издигане в службата, за изграждането на успешна кариера и постигане на социални успехи. Ще получите помощ от Юпитер през първите шест месеца на 2017 година и през втората половина на 2016. Подобна, толкова мащабна подкрепа в професионалната част ще ви се усмихне чак след 12 години, затова не пропускайте възможностите си за такъв невероятен успех.

Що се отнася до аспектите на живота, които ви интересуват повече от всичко: любов и брак – тяхното развитие ще се определя под влиянието на Уран във вашата зона на живота. Тук можете да очаквате промени, кризи и неочаквани събития. През 2016 ви очакват нови запознанства, които може да прераснат в силно и здраво приятелство. Също така, вие с лекота ще се разделяте с хора, които не представляват интерес за вас. Възможно е да има конфликти сред членовете на семейството. Ще се наложи да мобилизирате цялата си мъдрост и да влезете в ролята на арбитър при решаването на семейни и приятелски разногласия и скандали.

От 26 юни 2016 г. Юпитер ще влезе в знака на Рак, което съответства на Дома на кариерата на вашата астрограма. От този период ще бъде по-леко да се издигате в кариерата, да успявате и да получавате повишения.

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 >>>

 

Вижте още: ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2016 – ЗОДИЯ ВЕЗНИ

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК>>>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.