Георги Валентинов

Русата Златка и Георги си признаха! Ето какво се случи в Big Brother!

Русата Златка и Георги Валентинов

Месеци след участието на Златка Райкова и Георги Валентинов в Big Brother, зрителите все още се питат какво се случи в шоуто и доколко вярна е клюката, че двамата са съгрешили в най-обсъжданата къща.

Георги Валентинов кръшна на Златка Райкова

ММА боецът Георги Валентинов кръшна на Златка Райкова. Докато блондинката ронеше крокодилски сълзи в къщата на Big Brother All Stars 2013, спортистът съгрешил с бивше гадже, мълви клюката, която се разнася из Студентски град.

Любовникът на Златка Райкова – основен спонсор на Big Brother All Stars 2013?!

Ето защо Русата Златка е на финал

Нов скандал разтърси къщата на Big Brother All Stars 2013 дни преди финала. Оказва се, че любовникът на Златка Райкова е основен спонсор на риалити формата, а ММА боецът Георги Валентинов не е истинският мъж в живота на русата изкусителка.

Гаджето на Русата Златка скочи на Азис!

Гаджето на Русата Златка скочи на Азис!

Фолк певецът Азис си навлече гнева на ММА боеца Георги Валентинов. Любимият на Златка Райкова е бесен след обидните квалификации, които фолк идолът използва по адрес на русата изкусителка и се е заканил, че няма да остави нещата така.

Голямата измама в Big Brother All Stars: Златка Райкова и Джийсън – приятели в реалния живот?!

Джийсън и Златка Райкова - приятели в реалния живот

Часове след скандалното изгонване на Джийсън Брад Люис от къщата на Big Brother All Stars, из интернет пространството плъзна клюката, че певецът и Златка Райкова са приятели в реалния живот, а поведението на Джийсън било хитра стратегия, която целяла Русата Златка да стигне до финал.

Страници