Генка Шикерова

Запалиха колата на Генка Шикерова

Колата на Генка Шикерова изгоря

Колата на журналистката от bTV Генка Шикерова изгоря тази нощ. Инцидентът се е случил малко след полунощ. Съседи подали сигнал за горяща „Шкода” в столичния квартал „Гео Милев” и незабавно информирали водещата на „Тази сутрин”.

Генка Шикерова чака бебе! bTV пуска „по майчинство” и Косьо!

Генка Шикерова е бременна

Водещата на сутрешния блок на bTV Генка Шикерова очаква втора рожба. Журналистката е в четвъртия месец на бременността си, научи LifeStyleBG.com.

Генка и Косьо изхвърчат от сутрешния блок на bTV!?

Генка и Косьо изхвърчат от сутрешния блок на bTV!?

Сериозни промени се готвят в bTV. Рейтингът на сутрешния блок пада и от ръководството на телевизията обмислят да свалят от екран водещите Генка Шикерова и Константин Караджов.

Генка Шикерова се страхува за живота си

Две са версиите за атентата срещу Генка Шикерова

Дни след като колата на Генка Шикерова бе опожарена пред дома й, журналистката все още не може да се отърси от шока. Пред разследващите водещата на сутрешния блок на bTV заявила, че си няма представа кой е поръчителят на грозния атентат, но е силно притеснена за близките си.

Миролюба и Генка в един глас: Не ни е купил Пеевски!

Делян Пеевски не е купил bTV!

Дни след като в публичното пространство бе разпространена клюката, че Делян Пеевски е купил bTV, притеснени зрители „атакуваха” сутрешния блок с въпроси, наистина ли телевизията има нов собственик.