Виктор Николаев

Виктор Николаев в неплатен отпуск след скандал в „Нова телевизия”

Виктор Николаев в неплатен отпуск след скандал в „Нова телевизия”

Скандал за пари прати Виктор Николаев в неплатен отпуск.  Миналата седмица топ водещият на „Нова телевизия” имал сериозен спор с шефовете в медията,които отказали да увеличат трудовото му възнаграждение, което станало и причина за внезапното му отсъствие от екран.

Бойко към Ани и Виктор: „Вас не ви ли изгониха от bTV?”

Бойко пита Ани и Виктор, дали са изгонени заради интервюто с Пламен Орешарски

Абе, вас не ви изгониха от bTV заради интервюто с Орешарски?”. Този въпрос зададе Бойко Борисов на водещите на „Нова телевизия” Ани Цолова и Виктор Николаев. Бившият премиер бе гост в сутрешния блок, където надълго и широко коментира протестите, вотът на недоверие и въобще работата на правителството.

Ани Цолова и Виктор Николаев сринаха bTV!

За пръв път от години сутрешният блок на „Нова телевизия” удари в земята конкурентите си от bTV. Макар и без студио Ани Цолова и Виктор Николаев успяха да отвеят Генка Шикерова и Константин Караджов, сочи справка на пийпълметрична агенция ГАРБ.

 

Николаев за напускането на bTV: „Някой искаше да си почине от нас!”

„Спряха сутрешния блок, защото някой друг е искал да си почине от нас, а не ние да си починем толкова”. Така бившият водещ на „Тази сутрин” Виктор Николаев коментира напускането си от bTV.

След напускането на Ани и Виктор: bTV скрои подъл номер на „Нова телевизия”!

bTV краде едно от лицата на "Нова телевизия"

Дни след като от „Нова телевизия” се похвалиха, че са успели да привлекат в екипа си топ-водещите Ани Цолова и Виктор Николаев, bTV  успяха да скроят подъл номер на конкурентите си. Клюката гласи, че от медията водят преговори с един от най-дългогодишните служители на „Нова”.

Страници