Вижте Маги Желязкова без грим!

Маги Желязкова изгря без грим в къщата на Big Brother All Stars

„Мисис България 2003” Маги Желязкова изгря без грим. Моделката се събуди в къщата на Big Brother All Stars, а от жената, която сме свикнали да виждаме по страниците на модните списания, нямаше и следа, видя LifeStyleBG.com.

Без грим, с рошава коса и пижама Маги Желязкова буквално е неразпознаваема, убедиха се и феновете, които заляха мрежата с коментари и дружно констатираха, че гримът върши чудеса.

Всъщност Маги Желязкова никога не е била от прекалено суетните жени. На няколко пъти моделката сама е публикувала във Facebook свои снимки без макиаж, а реакциите на околните не са я притеснявали. „Такава ще бъде и в Big Brother All Stars”, коментират фенове на брюнетката и правят сравнение между новата съквартирантка и фолк певицата Лияна, която нито веднъж за два месеца не бе показана без грим.

В публичното пространство дори се появиха слухове, че певицата е имала специална клауза в договора, която забранявала да я снимат рано сутрин. Дали това е така или не, можем само да гадаем. Още в първи ден на Big Brother All Stars обаче стана ясно, че Маги Желязкова няма да бъде от любимките на Големия брат, или поне що се отнася до начина, по който ще бъде показвана.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.