видео

Скандално видео с Майли Сайръс побърка YouTube!

Майли Сайръс отново скандална

След скандала, който спретна на годишните музикални награди на MTV Майли Сайръс отново е най-одумваната звезда. 20-годишната американка надмина себе си, пускайки се чисто гола във видеото на новото си парче „Wrecking Ball”.

Венета Райкова се хвърли във Facebook без дрехи! (ВИДЕО)

И Венета Райкова се показа без дрехи

И водещата на „Горещо” Венета Райкова се показа без дрехи във Facebook. Устатата блондинка нажежи страстите на макс, показвайки клипче от басейна в дома си. Пред феновете си Венета обясни, че нощното къпане й е станало любимо занимание и за да зарадва почитателите си го е съчетала с реклама на любимото си предаване, което се завръща в ефира на „Нова телевизия” през септември.

Андреа показа загадъчност и сексапил в убийствени дози! Вижте ВИДЕОТО на „Никой друг”!

Андреа представи видеото на "Никой друг"

Андреа зарадва почитателите с видеото на „Никой друг”. Певицата качи клипчето във Facebook преди броени минути, а феновете й полудяха. За по-малко от час видеото е гледано около 500 пъти, а страницата на певицата в социалната мрежа прелива от положителни коментари и комплименти. „Андреа, страхотна си”, „Уникално видео”. „Този път надмина себе си”, коментират въодушевено феновете на блондинката.

Японецът, който си „свали” главата шашна отново „Америка търси талант”! (ВИДЕО)

Кеничи Ебина шашна "Америка търси талант" за втори път!

Кеничи Ебина – японецът, който взриви интернет пространството, „сваляйки” главата си в ефир, шашна за втори път „Америка търси талант”. Танцуващият майстор на бойните изкуства демонстрира невероятен номер в шоуто и за пореден път журито затвърди позицията си – Кеничи трябва да вземе голямата награда!

Това го може само жена! Вижте най-краткия шофьорски изпит! (ВИДЕО)

Внимание! Жена зад волана!

Уникален запис от шофьорски изпит е на път да се превърне в тотален хит в мрежата. Поставена на таблото на учебна кола камера показват не(уменията) на млада корейка по кормуване. Жената се качва доста уверено в колата, подава газ и само след няколко секунди изправя косите и на инструктора, и на изпитващия.

Страници