Валери Божинов

Алисия сложи край на мълчанието! Вижте какво каза при Диков!

„Не желая името ми да бъде замесвано в скандали. Има хора, които обичат сензациите, обърнете внимание на тях”. Това заяви фолк певицата Алисия пред Сашо Диков.

Николета и Валери вдигат трета сватба

Николета и Валери с трета сватба

Николета Лозанова и Валери Божинов подготвят трета сватба. „Много сме щастливи, Валери ми предложи да се оженим отново”, сподели моделката.

Срам! Валери Божинов няма 5 лева за паркинг

"Бентли"-то на Валери на място за инвалиди

Срам и позор! Така с няколко думи бе определена постъпката на Валери Божинов, който паркира луксозното си „Бентли” на място за инвалиди. Куриозната случка с разиграла пред и няколко дни на паркинга на столичен хипермаркет на бул. "Симеоновско шосе".

Божинов влиза в „Къртицата” срещу 100 бона! Ето ги и останалите участници!

Божинов влиза в „Къртицата” срещу 100 бона

Валери Божинов е сред сигурните участниците в новия сезон на „Къртицата”. В продължение на месеци футболистът водил преговори с продуцентите Иван и Андрей, а клюките гласят, че след участието си в риалити формата, Божинов ще стане по-богат със 100 000 лева.

Валери моли Николета за прошка навръх рождения й ден!

Николета и Валери се събират навръх рождения ден на водещата

Николета Лозанова и Валери Божинов се събират навръх рождения ден на плеймейтката. Тази вечер брюнетката организира шумно парти в заведението на Петко Димитров, а сред специалните гости ще бъде Валери, който е подготвил щедър подарък за майката на детето си.

Страници