брак

Ето ги двете жени, на които Слави Трифонов е предлагал брак! (СНИМКИ)

От години Слави Трифонов оглавява класациите на най-желаните ергени в България. Въпреки, че клюките го свързват с не една и две красавици, жените успели да се докоснат до сърцето на Дългия са само две. „Предлагал съм брак само два пъти”, обяви в национален ефир Слави, а LifeStyleBG.com реши да ви покаже кои са дамите, успели да си завоюват място в сърцето му. 

Не Зорница Линдарева, а алкохолът провалил брака на Жени и Тачо!

Алкохолът убил брака на Жени Калканджиева и Тачо

Дни наред новината за развода на Жени Калканджиева и Тачо е сред най-обсъжданите теми в светските среди. По форумите също масово се питат какви са причините за краха в отношенията между Калканджиева и 10-години по-младият й съпруг. И докато някои обвиняват за проваления брак на шестата по красота в света 31-годишната Зорница Линдарева, близки до семейството на Жени разкриха истинската причина.

Жени Калканджиева: В процедура по развод съм!

Жени и Тачо се развеждат

Проклятието на „Отчаяните съпруги” застигна и Жени Калканджиева. Бившата шеста по красота в света се развежда с бащата на детето си Тачо. Това обяви миската в интервю за списание „Story”. „В процедура по развод сме”, заяви Жени Калканджиева.

Део и Елена вече се сгодиха

Део и Елена

Според приятели светската двойка певеца-водещ Део и танцьорката Елена са се сгодили по време на ваканцията им в Гърция.

След едва 4 месеца заедно, убедена в чувствата си Елена веднага приела предложението на Део - както се похвали и самия той.