Бойко Борисов: Сидеров си проси боя!

Борисов: Сидеров иска да бъде жертва

Борисов прогнозира предсрочни избори през септември

„В Парламента има хора, които застрашават живота на останалите”. Така Бойко Борисов обясни отсъствието на ГЕРБ от пленарната зала. Борисов обясни, че той и останалите депутати ще се върнат в момента, в който бъде отнет имунитета на Сидеров или им бъде гарантирано спокойствие. На въпрос, дали се страхува от лидера на „Атака” бившият премиер отговори, че чрез поведението си Волен Сидеров иска да бъде набит, за да се превърне в жертва.

Бойко Борисов бе категоричен, че на няколко пъти се е обръщал към ръководството на Народното събрание, за да бъдат взети мерки и своеволията на Волен Сидеров да бъдат прекратени. Но това така или иначе не се е случило и неговата партия отказва да участва в заседанията.

Борисов разкритикува и отношението на БСП и ДПС към „Атака”, които по думите му, гледали Сидеров "като малки деца майка си". „Те зависят от този човек”, обясни Борисов, цитиран от „24 часа”. „Настояваме за незабавна оставка, за да може хората от улиците да се приберат”, каза още Бойко Борисов, допълвайки, че най-удачният вариант би бил – нови избори през септември.

 

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.