Анджелина Джоли

Анджелина Джоли се показа! (СНИМКИ)

Анджелина Джоли се показа

Седмици наред  темата за тежкото здравословно състояние на Анджелина Джоли е водеща за редица световните медии. В публичното пространство се появиха слухове, че операцията на която се подложи актрисата е била неуспешна и дори се заговори, че дните й са преброени.Напук на тиражираните клюки, Анджелина Джоли се показа!

Анджелина Джоли остави предсмъртно писмо на децата си!

Анджелина Джоли остави предсмъртно писмо на децата си

Дни наред новините за здравословното състояние на Анджелина Джоли са на челни места в световните медии. „Дейли мейл” отново "изправи косите" не само на близките на актрисата, но и на милионите й фенове от цял свят.

Брад Пит: Ако Анджелина Джоли умре, умирам и аз!

Брад Пит: Ако Анджелина умре, умирам и аз!

Покъртителна изповед на Брад Пит публикува вестник „Дейли мейл”. За първи път актьорът индиректно признава, че с Анджелина Джоли става нещо лошо.

Предсмъртното завещание на Анджелина Джоли разплака Холивуд!

Състоянието на Анджелина Джоли се влошава. Операцията, на която холивудската звезда се подложи преди няколко месеца е била неуспешна, гръмна „Дейли мейл”. Според изданието, умореният външен вид на актрисата и прекалено слабата й фигура се дължат на фатален дефект, причинен вследствие на двойната мастектомия.

Анджелина Джоли в критично състояние?

ОК: Трагични новини за здравословното състояние на Анджелина Джоли

Състоянието на Анджелина Джоли се влошава. Лекари се страхуват за живота й, твърди в новия си брой американското списание “OK”, което излезе с шокиращото заглавие „Трагични новини за здравето на Джоли”.

Страници